Nak Cuti Tapi Tak Jadi

16-November-2011

Hari ni aku datang kerja macam biasa. Semalam aku dengan anak pertama aku yang umur 8 tahun tu pergi pick-up bapak mertua aku dari stesen keretapi Sungai Buloh.

Plannya aku nak pergi ke Jabatan Pendaftaran Negara untuk daftarkan anak kedua aku ni. Tapi aku rasa aku tak boleh keluar sebab 2 Supervisor aku cuti pulak. Sorang memang dah applied, tapi sorang lagi sms aku pagi tadi katanya tak sihat pulak dah!

Aku nak pergi cari batu tungku untuk bini aku yang baru bersalin tu. Batu tungku ni biasanya ada kat kawasan air terjunlah. Aku plan nak pergi Ulu Yam.

Disebabkan aku sekarang ni macam dah pegang dua department, aku dah jadi makin sibuk. MD pulak kalau nak apa-apa barang yang pelik-pelik, mesti cari aku. Takpelah bonus pun dah dekat. Harap-harap aku dapat bonus dalam 2 bulan gaji ke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: