Pulau Pinang Lagi….

21-Julai-2010

Hari ini aku ke Pulau Pinang atas urusan syarikat. Ada sedikit perbincangan tentang kecacatan produk yang rasanya mereka boleh terima. Aku bertolak dari syarikat lebih kurang jam 12 tengahari. Pit stop kat Shell, isi minyak guna kad company dan beli sedikit barangan makanan dan minuman untuk mengelakkan mengantuk.

Pagi tadi aku bangun jam 4.30 pagi, jadi ada sedikit mengantuk kali ni. Lagi pun cermin mata aku yang jenis murah, takde perlindungan UV menyebabkan mata silau dan cepat sangat mengantuk.

Perjalanan mengambil masa dalam 3 jam lebih dan aku tiba ke tempat pelanggan tepat jam 3.30 petang. Diaorang rehatlah pulak. Kena tunggu dalam keadaan panas di luar pejabat mereka. Dalam jam 4 petang baru diaorang datang, ambil sample dan try diaorang punya assembly.

Resultnya, OK, dan diaorang terima kecacatan tu, secara permanent.

Ini antara pemandangan yang sempat aku rakamkan sepanjang perjalanan aku pergi dan balik.

Awan IndahKeindahan Ilahi Awan Berkuumpul Selimut Awan Jalan Raya Bukit yang Musnah   Seruan Ilahi   Perkampungan Buah Pokok

KemusnahanKebakaran  JetKapal TerbangSolat Burung Senja Langit Senja Buah

Aku tiba ke rumah aku tepat jam 10.15 malam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: